Auto poetsen

poetsenpolijsten.nl auto poetsen, reinigen en schuren

Uw auto weer als nieuw? Bekijk hieronder de producten van Farécla en Turtle Wax die u helpen bij de meest voorkomende poetsuitdagingen. Vogelpoep, boomhars of krassen verwijderen, voor elk probleem biedt poetsenpolijsten.nl de oplossing.

Poetsenpolijsten.nl biedt u als Benelux importeur van onder andere Farécla poetsmaterialen de beste kant-en-klaar oplossingen. Bestel hieronder de producten om uw auto te poetsen. Vandaag vóór 17:30 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis.

Zelf je auto reinigen, schuren of poetsen

Poetsenpolijsten.nl heeft een uitgebreid aanbod van professionele producten op het gebied van poetsen, reinigen en schuren. Met merken zoals Farécla, Mirka, Martin Cox en Sonax biedt poetsenpolijsten.nl producten uit het topsegment en wordt je auto weer zo goed als nieuw.

Voordat je auto poetsmiddelen gaat gebruiken om je auto te poetsen zijn er een aantal zaken van belang:

  1. Was het oppervlak dat je wil gaan behandelen goed. Wanneer je een vuil oppervlak gaat polijsten is de kans groot dat je krassen er juist in poetst!
  2. Gebruik nadat je het oppervlak goed hebt gewassen een klei handschoen of een kleiblokje om het allerlaatste microscopische vuil te verwijderen, deze stap is zeer belangrijk, omdat je dit vuil niet ziet, maar alleen voelt. Dit allerkleinste vuil verwijder je met de kleihandschoen.
  3. Weet welk auto poetsmiddelen je gaat of kunt gebruiken en waarvoor je dit gaat gebruiken.
  4. Weet ook hoe je deze auto poetsmiddelen gaat gebruiken. Is dit product met de hand te verwerken of is dit product alleen machinaal te verwerken met een polijstmachine?
  5. Zorg voor de juiste poetspad. Voor het verwijderen van krassen heb je een harde pad nodig, met een zachte pad zal je geen krassen verwijderen. Het aanbrengen van een glans herstelmiddel zal weer met een zachte pad gebeuren. Zorg dat je een harde en zachte pad hebt voor het volledige poetsproces.
  6. Zorg voor een goede poetsdoek. Als je met een oud t-shirt je het gepoetste oppervlak gaat schoonvegen is de kans aanwezig dat je er direct weer krasjes inwrijft, doordat een t-shirt vaak een andere en hardere stof is dan een poetsdoek.

Het volgende product is toegevoegd aan je winkelwagen: