Auto poetsen

poetsenpolijsten.nl auto poetsen, reinigen en schuren

Auto poets producten

Bij Poetsen & Polijsten hebben we een ruim aanbod aan poets producten voor je auto. Hieronder staat een overzicht van producten die helpen bij de meest voorkomende poetsuitdagingen. Vogelpoep, boomhars of krassen verwijderen, voor elk probleem biedt Poetsen & Polijsten de oplossing.

Poetsenpolijsten.nl biedt u als Benelux importeur van onder andere Farécla poetsmaterialen de beste kant-en-klaar oplossingen. Bestel hieronder de producten om jouw auto te poetsen. Vandaag vóór 17:30 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis.

Auto reinigingsproducten

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan professionele auto reinigingsproducten. Deze middelen zijn geschikt om jouw auto te poetsen, reinigen en schuren. Met merken zoals Farécla, Mirka, Martin Cox en Sonax biedt Poetsen & Polijsten producten uit het topsegment en wordt je auto weer zo goed als nieuw.

Stappenplan auto poetsen

Voordat je auto poetsmiddelen gaat gebruiken om je auto te poetsen zijn er een aantal zaken van belang:

  1. Was het oppervlak dat je wil gaan behandelen goed. Wanneer je een vuil oppervlak gaat polijsten is de kans groot dat je krassen er juist in poetst!
  2. Gebruik nadat je het oppervlak goed hebt gewassen een klei handschoen of een kleiblokje om het allerlaatste microscopische vuil te verwijderen, deze stap is zeer belangrijk, omdat je dit vuil niet ziet, maar alleen voelt. Dit allerkleinste vuil verwijder je met de kleihandschoen.
  3. Weet welk auto polijstmiddel of poetsmiddel je gaat of kunt gebruiken en waarvoor je dit gaat gebruiken.
  4. Weet ook hoe je deze auto poetsmiddelen gaat gebruiken. Is dit product met de hand te verwerken of is dit product alleen machinaal te verwerken met een polijstmachine?
  5. Zorg voor de juiste poetspad. Voor het verwijderen van krassen heb je een harde pad nodig, met een zachte pad zal je geen krassen verwijderen. Het aanbrengen van een glans herstelmiddel zal weer met een zachte pad gebeuren. Zorg dat je een harde en zachte pad hebt voor het volledige poetsproces.
  6. Zorg voor een goede poetsdoek. Als je met een oud t-shirt je het gepoetste oppervlak gaat schoonvegen is de kans aanwezig dat je er direct weer krasjes inwrijft, doordat een t-shirt vaak een andere en hardere stof is dan een poetsdoek.

Kunnen wij helpen?

Wil je meer informatie over het poetsen en polijsten van je auto? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder. Je kunt ons via de mail bereiken op support@poetsenpolijsten.nl en telefonisch via +31 (0) 85 130 39 50.

Het volgende product is toegevoegd aan je winkelwagen: