Farécla

Farécla producten logo banner

Poetsenpolijsten.nl is de Farécla importeur voor de Benelux. Hierdoor hebben wij een zeer breed assortiment aan Farécla producten. Hieronder vind je een greep uit de meest populaire producten.

Op zoek naar alle Farécla producten? Zie ons volledige Farécla assortiment!

Meest populaire Farécla producten

Waarom Farécla producten?

Farecla is al jaar en dag producent van hoogwaardige poets- en polijstmiddelen, van grove compounds tot waxbescherming. Farécla is een echt Engels bedrijf dat zich sinds de oprichting wil onderscheiden door de kwaliteit van haar producten. Zo hebben zij zelf de schurende deeltjes in haar polijstmiddelen ontworpen die door jarenlange ontwikkeling zijn geoptimaliseerd om krassen, oneffenheden, aanslag of andere invloeden permanent uit de lak te verwijderen.

Daarnaast maakt het bedrijf bij haar grove polijstmiddelen niet gebruik van siliconen, dit betekent dat de krasjes en oneffenheden permanent uit de lak verwijdert wordt en niet na een aantal wasbeurten weer verschijnt zoals bij andere polijstmiddelen.

Door de jarenlange ervaring in de poetsmarkt zijn de poets-en polijstmiddelen geoptimaliseerd voor eenvoudig, zeer snel en schoon gebruik. Door de uitstekende kwaliteit van de producten in combinatie met de snelle werkzaamheid worden deze producten ook gebruikt voor OEM reparaties.

Voor wie zijn de Farécla producten bedoelt?

Farecla richtte zich met de G3 lijn tot de professionele markt, hierbij kun je denken aan poetsbedrijven en autoschade bedrijven. Zij zijn in deze branches dan ook een bekende en veelgebruikte naam. Een aantal jaar geleden hebben zij de G3 Pro Formula opgezet met professionele producten speciaal voor de consument. Deze Farécla producten kenmerken zich door hoge kwaliteit in consumentenverpakkingen en tegen consumentenprijzen.

Voor welke voertuigen?

Naast onderscheid in eindgebruiker is er ook onderscheid te maken in voertuig of oppervlak. Zo is de G3 lijn speciaal ontwikkeld voor het toepassen op auto’s en autolakken en is de Profile lijn speciaal ontwikkeld om gelcoat of polyester te poetsen, wat veel gebruikt wordt in de marine of botensector. Zo is er dus een eenvoudig verschil in producten tussen boot en auto. Wil je je caravan of camper poetsen? Dan kun je met beide lijnen goed uit de voeten doordat een caravan of camper vaak uit verschillende oppervlaktematerialen bestaan zoals lak, gelcoat en polyester.

Welke Farécla producten zijn er nog meer?

Naast polijstmiddelen heeft het Engelse bedrijf een nog veel uitgebreider assortiment, deze producten zijn ook te vinden op poetsenpolijsten.nl. Naast de middelen ontwikkelen zij ook hoogwaardige polijstpads en steunschijven om de gebruiker op poetsgebied totaal te ontzorgen.

Ook zijn zij producent van hoogwaardige en professionele reinigingsproducten zoals velgenreinigers, interieurreinigers, exterieurreinigers en bandenreinigers. Ook deze Farécla producten kenmerken zich door het snelle en grondige resultaat.

Vragen? Stuur een bericht

Het volgende product is toegevoegd aan je winkelwagen: