Verzending en Bezorging

VERZENDING & BEZORGING
SNEL, MAKKELIJK EN GOEDKOOP

Heb je vragen over de verzending en bezorging van je bestelling? Op deze pagina vind je alle benodigde informatie over de verzending en bezorging van Poetenpolijsten.nl.

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Ik heb besteld, wanneer wordt het bezorgd?

Heb je voor 17:00 uur besteld en zijn alle producten op voorraad? Dan verlaat de bestelling dezelfde dag nog ons magazijn. Zodoende zul je de volgende werkdag je bestelling ontvangen.

Ik heb besteld, ontvang ik een orderbevestiging?

Jazeker. Direct na je bestelling ontvang je een orderbevestiging via email. Deze order verwerken wij en nadat deze ons magazijn heeft verlaten ontvang je een email dat je order verzonden is.

Wie is jullie vervoerder?

Omdat Poetsenpolijsten.nl een onderneming is van Polyestershoppen BV, wordt je bestelling verstuurd met PostNL. Retouren verstuur je ook met PostNL, door middel van een verzendlabel en retourformulier. Deze kun je per mail bij ons aanvragen.

Ontvang ik een Track-and-Trace code?

Je ontvangt van ons een track en trace code per mail nadat je bestelling is ingepakt en verzonden. Via deze Track and Trace volg je de bestelling heel eenvoudig.

Is er een minimum bestelbedrag?

Nee, wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Dus, heb je alleen een spons nodig? Helemaal prima!

Rekenen jullie verzendkosten?

Bestellingen boven de €50,- worden gratis door ons verzonden in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij €4,95 verzendkosten. De verzending wordt door gerenommeerde pakketdiensten aan huis geleverd.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Natuurlijk! Woon je in de buurt of kun je niet wachten? Kom dan gezellig langs en haal je bestelling op in Moordrecht!

Hebben jullie een winkel?

We hebben geen winkel maar wel een mogelijkheid om je bestelling af te halen. Zodra je bestelling klaar staat sturen we jouw een mail en kun je langs komen om je bestelling af te halen.

Leveren jullie ook op zaterdag?

Ja, wij leveren uiteraard ook op zaterdag en zelfs op maandag. Bestellingen die op zaterdag voor 13:00 uur worden geplaatst worden maandag al uitgeleverd.

Algemene leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes en/of transacties met derden zijn van toepassing de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Polyestershoppen BV.

Download hier de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.