Waarom kopen bij Poetsenpolijsten.nl?

POETSENPOLIJSTEN.nl
DE 7 KENMERKEN

1. Importeur van topmerken

Wij hebben echte experts in huis die alleen maar bezig zijn met het observeren, adviseren en ontzorgen van klanten op het gebied van schuren, reinigen, poetsen en polijsten. Onze experts kennen de branches en ontwikkelingen hierin erg goed, waardoor wij jou met een goed en eerlijk advies, de nieuwste technieken en producten vanuit de branche oplossingen kunnen bieden voor al je vragen en problemen.

Als exclusief Benelux importeur van de professionele topmerken MirkaFarécla, Gloria en Sundström hebben we continu contact met onze producenten. Wij vertalen problemen uit de markt tot kant en klare oplossingen. Zowel door middel van enkele producten als ook door middel van speciale sets op basis van een door onszelf ontwikkelt stappenplan.

2. Advies staat voorop

Wij verkopen niet alleen maar hoogwaardige en professionele producten, maar adviseren onze klanten ook graag als het gaat om poetsen, polijsten en reinigen. Heb je een vraag of zit je met een probleem? Bel, mail of chat met ons, want wij vinden het belangrijk dat jouw vraag of probleem, met ons passend advies, wordt beantwoord, zodat wij jou echt kunnen helpen en jij plezier hebt van onze producten.

3. Complete sets en handleidingen

Voor elk probleem is er een oplossing. Zo hebben we voor alle, veel voorkomende, klussen en problemen sets samengesteld, waarmee je direct aan de slag kunt. Bij iedere set hebben we een handig stappenplan ontwikkeld voor een snel en perfect resultaat. Bekijk onze poetssets, polijstsets en reinigingssets.

4. Veiligheid en Gemak

PoetsenPolijsten.nl heeft klanttevredenheid en langetermijnrelaties hoog in het vaandel staan. Dit betekent veilig zaken doen met een stabiel bedrijf dat jou graag wil adviseren en alles doet voor haar klanten. Bij veilig zaken doen hoort veilig afrekenen. Dit doe je gemakkelijk met iDeal via je eigen bank. Daarnaast kunnen vaste klanten die namens een bedrijf of instelling, met KVK inschrijving, kopen, dan kun je bij ons een aanvraag doen om op rekening te kopen.

5. Snelle levering

Wij hebben van onze merken de grootste voorraad van de Benelux. Veel van onze producten zijn dan ook ruim voorradig. Vandaag vóór 15.00u besteld betekent dat het  dezelfde dag wordt verzonden. Is het product niet op voorraad? Dan informeren wij je over de levertijd.

6. Je krijgt wat wij beloven

Wat je in onze webshop besteld wordt ook geleverd. We zullen je nooit, zonder overleg, zomaar een ander product sturen.

7. Privacy

Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. We zullen die nooit zonder jouw toestemming aan andere bedrijven geven buiten Poetsen & Polijsten.