Waarom kopen bij Poetsenpolijsten.nl?

POETSENPOLIJSTEN.NL
DE 7 KENMERKEN

Poetsenpolijsten.nl is gespecialiseerd in dé specialist op het gebied van poetsen, polijsten en reinigen. Met een uitgebreid assortiment, razendsnelle levering en gespecialiseerde klantenservice helpen wij je graag aan de perfecte poetsoplossing voor jouw project. Op deze pagina lees je 7 redenen om een aankoop te doen bij Poetsenpolijsten.nl.

1. Importeur van topmerken

Ons team van experts is constant bezig met het vinden van nieuwe oplossingen op het gebied van schuren, reinigen, poetsen en polijsten om onze klanten te ontzorgen.

Als Benelux importeur van de professionele topmerken zoals MirkaFaréclaMartin Cox, AutoGlym en nog veel meer zijn we continu contact met onze producenten. Wij vertalen problemen uit de markt tot kant-en-klare oplossingen. Zowel met enkele producten als ook door middel van speciale sets op basis van een stappenplan.

2. Advies staat voorop

Wij verkopen niet alleen maar hoogwaardige en professionele producten, maar adviseren onze klanten ook graag als het gaat om poetsen, polijsten en reinigen. Heb je een vraag of zit je met een probleem? Bel, mail of chat met ons, want wij vinden het belangrijk dat jouw vraag of probleem met ons passend advies wordt beantwoord. Zo kunnen wij je echt helpen en ga je met plezier aan de slag. Ook als je vragen hebt tijdens het verwerken van de producten geven wij je graag advies!

3. Complete sets en handleidingen

Voor elk probleem is er een oplossing. Zo hebben we voor alle, veel voorkomende, klussen en problemen sets samengesteld, waarmee je direct aan de slag kunt. Bij iedere set hebben we een handig stappenplan ontwikkeld voor een snel en perfect resultaat. Bekijk onze poetssets, polijstsets en reinigingssets.

4. Veiligheid en Gemak

PoetsenPolijsten.nl heeft klanttevredenheid en langetermijnrelaties hoog in het vaandel staan. Dit betekent veilig zaken doen met een stabiel bedrijf dat je graag wil adviseren en alles doet voor haar klanten. Bij veilig zaken doen hoort veilig afrekenen. Dit doe je gemakkelijk met iDEAL, Creditcard, PayPal of zelf via een bankoverschrijving. Daarnaast kunnen vaste klanten die namens een bedrijf of instelling, met KVK inschrijving, kopen, bij ons een aanvraag doen om op rekening te kopen.

5. Snelle levering

Als onderdeel van Polyestershoppen.nl hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in producten om te schuren, poetsen en polijsten. Veel van onze producten zijn dan ook ruim voorradig. Bestel je vóór 17.00 uur? Dan versturen wij je bestelling diezelfde dag nog! In de meeste gevallen betekent dit dat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Is het product niet op voorraad? Dan informeren wij je over de levertijd.

6. Je krijgt wat wij beloven

Wat je in onze webshop besteld wordt ook geleverd. We zullen je nooit, zonder overleg, zomaar een ander product sturen.

7. Privacy

Jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. We zullen die nooit zonder jouw toestemming aan andere bedrijven geven buiten Poetsen & Polijsten.